Professzionális villanytűzhely bekötés

Az elektromos tűzhelyek beépítését minden gyártó szigorúan veszi. A beüzemelést kizárólag villamossági szakember, vagy villanyszerelő végezheti. A szakemberek által villamos hálózathoz csatlakoztatott készülék garanciája ugyanis csak akkor áll fenn, ha annak jótállási jegye általuk érvényesítve lett. Amennyiben a tűzhely később meghibásodna - garanciális időn belül -, a gyártó vállalja annak teljes körű átvizsgálását és díjmentes javíttatását is.

Az alkalmazásunkban álló szakemberek egytől egyig megfelelnek a tűzhelyeket gyártó cégek követelményeinek. Nem kell attól tartania, hogy a garancia érvényesítésénél problémákba ütközik! Villanyszerelőink hatékonyan és gyorsan elvégzik a villanytűzhely bekötés feladatát.

Telefonáljon mihamarabb! Már a hívás fogadásánál (amennyiben meghatározza a tűzhely típusát) megmondjuk, mennyiben fog kerülni Önnek a beszerelés!

Garanciális villanytűzhely bekötés

  • Hagyományos, kerámia és indukciós tűzhelyek beüzemelése.
  • Konyhabútorzatba épített sütők beépítése.
  • A szükséges csatlakozók, dugaljak kialakítása.

Még a tűzhelyvásárlás előtt ellenőriztesse velünk a teljes villamoshálózatot, hogy megtudja, elbírja-e az új készülék áramfelvételét. Ha ugyanis nem kompatibilis a rendszerrel, úgy később problémái adódhatnak. Spórolja meg magának a felesleges köröket, ne dobja ki a pénzét az ablakon!