Ismerje meg alap díjtételeinket

Kiszállási díj hétköznap 08:00 és 18:00 között
0 Ft

Kiszállási díj hétköznap 18:00 és 19:00 óra között
3 000 Ft

Kiszállási díj szombaton (08:00 - 19:00)
5 000 Ft

Kiszállási díj Pest megyén belül (Budapesten kívül - 08:00 - 19:00)
5 000 Ft

Munkadíj
A hiba ismeretében telefonon megmondjuk mennyi lehet a MAXIMUM!


Megrendelés és munka menete

1. Hívja fel villanyszerelőnket az alábbi telefonszámon: 0670-421-60-60. Kollégánk felteszi Önnek a megfelelő kérdéseket, ami alapján megtudja mondani a MAXIMUM árat.
2. Kollégánkkal egyezteti a címet és az időpontot.
3. A villanyszerelő megérkezik Önhöz a megbeszélt időpontban.
4. A villanyszerelő megállapítja a hibát és elhárítja azt.
5. A valós hiba mindig a helyszínen derül ki, így a villanyszerelő a helyszínen állapítja meg a pontos árat, mely maximum annyi lehet, amit telefonon megbeszélt kollégánkkal, de az esetek 90%-ában kevesebb. A fizetés készpénzben történik a villanyszerelőnél.
6. Munkánkra garanciát vállalunk, így ha a későbbiekben hiba lépne fel ismét, jövünk és díjtalanul elvégezzük a villanyszerelést.

Példák korábbi esetekből

Rengeteg esetet tudunk feleleveníteni, amiből érthetővé válik, hogy miért előnyös a MINIMUM és MAXIMUM árképzés a villanyszerelő szakmában. Ez az egyetlen mód, hogy senkit ne érjen csalódás, ne érezze magát egyik fél sem becsapottnak.


Munka meghatározása ügyfél által: Egy nagyon kedves fiatalember hívott fel minket napközben, hogy megfúrt egy vezetéket a falban. Elmondása szerint áram ugyan volt a lakásban továbbra is, de szeretné, ha ránéznénk, mert aggódik, hogy ez veszélyes is lehet. (Valóban veszélyes lehet!).

Kiajánlott ár: Teljesen egyértelmű volt, hogy ki kell cserélni a vezetéket majd a falban. Amit nem tudtunk látatlanban megmondani, hogy milyen állapotban van a vezeték, csőben van és elég csak áthúzni, vagy csak úgy be lett falazva és ezért bontani is kell majd. Ezért a következő árat adtuk:
Legjobb esetben (minimum): 8 000 Ft
Legrosszabb esetben (maximum): 14 000 Ft

Valós hiba: A vezeték nem volt csőbe húzva, csak simán falazva. Így ki kellett bontanunk a falat egy kis területen, újra kötni és kicserélni a sérült vezetéket.

Tényleges ár: 13 000 Ft


Munka meghatározása ügyfél által: Szerda délután 3 órakor telefonált egy kedves hölgy, hogy az irodájukban a biztosítéktábla rezgő - zizegő hangot hallat és aggódnak, hogy megráz valakit. A hölgy elmondása szerint maga a tábla nehezen hozzáférhető helyen van.

Kiajánlott ár: Egyértelműen olvadóbiztosítóról volt szó, annak szokott ilyen hangja lenni. Sajnos ilyenkor mindenképp cserére szorul. A biztosítótábla csere az egyik legdrágább munka az anyagár miatt. Ha valóban nehezen hozzáférhető, akkor tovább tart a villanyszerelés, ezért a következő árat adtuk:
Legjobb esetben (minimum): 16 000 Ft
Legrosszabb esetben (maximum): 19 000 Ft

Valós hiba: Nem volt annyira rossz helyen, hogy tovább tartson a munka a megszokottnál, így tudtuk tartani a legalacsonyabb árunkat.

Tényleges ár: 16 000 Ft